Trykk “Enter” for å komme videre

Reparere Hunderelaterte Problemer? Disse Tipsene Vil Hjelpe

Er du usikker på hva du skal mate hunden din? Hvis du gir din hunden det galt næringen, den ville viser. Din hunden ville enten den ene eller den andre av under vekt eller overvektig avhenger opp på dens kosten. Bord levninger er ikke fint nok for hunden. Gir din hunden en lated kosten benytter det fulgte drikkepenger.

Å ha friskt og rent vann tilgjengelig for hunden din til enhver tid er et must. Hunder blir farlig dehydrert i løpet av få dager, så det er svært viktig å alltid ha vann klar. Hunder vil også sette pris på vann som er rent. Hvis du finner det nødvendig å drikke filtrert eller flaskevann på grunn av kvaliteten på vannet fra springen din, må du sørge for å gi hunden din samme vann av høy kvalitet.

Vær en god nabo og fraråde hunden din fra å bjeffe, med mindre han varsler deg om fare. De fleste blir vant til lyden av hunden sin, men andre synes det er en konstant irritasjon. Hvis hunden bjeffer ofte, bør du vurdere å snakke med veterinæren din om hva som kan forårsake det og hvordan du kan sette en stopper for det, for alles skyld.

Hunden din trenger et hundehus hvis det kommer til å være ute i kaldere temperaturer. Ugunstige værforhold kan være skadelige for bæsjen din, forårsaker sykdommer, angst og dårlig oppførsel. Beskytt ham alltid mot vind, sol og regn ved å sørge for at han har et tørt ly å gå til.

Hvis veterinæren gir deg medisiner for å ta med hjem og administrere til hunden din, må du være sikker og be om ideer om å få ham til å svelge den. Hunder varierer i deres toleranse for piller og dårlig smaksatte væsker, så ha noen triks opp ermet i tilfelle han motstår. Å få en hund til å ta medisin er viktig, men ofte utfordrende.

Oppbevare neglene opp på din hunden trimming. Hvis de starte Curling under, din hunden kanskje erfaring en masse smerte. Finner noe fint avklipt du kanne bruk å trimme din hundene ‘ nagle du selv. Hvis du ikke føler deg komfortabel trimming dem selv, kan en pleie gjøre det for lite penger.

Når skaffer en Le hunden, du nød sette opp en utnevnelse med din innenbys vet med det samme. Hunder fra pounds er utsatt for mer sykdommer enn andre. Det er grunnen dens ‘ betydelig å har en i sin helhet sjekk og en forløpet av vaccinations tidligere du bringe din dukke hjem.

Hold hunden varm om vinteren med det siste innen hundemote og tilbehør. Du tror kanskje det bare er for show, men hunder trenger beskyttelse mot elementene også! Å holde hundens poteputer tørre er avgjørende for helsen deres i subfrysende vær, så invester i semsket skinn eller skinnsko og plukk ham opp en frakk mens du er i gang. Lag dem i stedet hvis du er kreativ!

Har lese denne gjenstand, du burde nå har en begrep av hva din hunden burde være spising. Hundene er annerledes fra Human, og må har en kosten det er spesialisert for deres kropp og deres nødvendig. Når din hunden spiser retten arter av næringen, det er alt glade og rask.