Trykk “Enter” for å komme videre

Allay Dine Hunderelaterte Bekymringer

Har du en hund? Har noen du kjenner har en hund? Er du bare interessert i å lære mer om hunder fordi du ønsker å få en? Uansett hva tilfellet kan være, er det noen ting du må vite om hunder. Ta det neden rådet i betraktning hvis du har alle slag av begrave inne hundene.

Hvis du tenker på å få en ny hund for familien din, være sikker på at du er forberedt på dette engasjementet. Mindre hundene ville forlange det vil si en 14-16 år forpliktelse, og større hundene ville forlange det vil si 10 år. Hvis du er ikke ferdig å egen hunden for dens hel livet, så velger ikke en hunden som pet.

Ta din voksne hund til veterinæren minst en gang i året. Veterinæren vil sjekke om hundens vaksiner oppdatert. I tillegg vil veterinæren sjekke hundens tenner og vitale tegn. Hvis noen store helse- eller atferdsproblemer kommer opp mellom årlige kontroller, bør du se veterinæren tidligere.

Hvis hunden tilbringer mye tid utendørs, kan han eller hun til slutt komme i kontakt med en skunk. Hvis han blir sprayet, bland sammen en teskje oppvaskmiddel, en fjerde en kopp natron og en liter hydrogenperoksidløsning (men sørg for at det ikke er mer enn tre prosent). Påfør blandingen på hundens frakk og la den sitte i fem minutter. Vask hunden av godt etterpå.

Du bør bare prøve å lære hunden din en ny kommando under hver treningsøkt. Selv om du tror hunden din er god til å plukke opp på ting og vil ikke ha noen problemer med det, er det mye mindre forvirrende for deg og ham hvis du fokuserer på bare én ting om gangen.

Ikke alle er flinke til å trene hunder, så slutte å prøve hvis du ser ting ikke går så bra som planlagt. I stedet for å slå deg opp om det, komme i kontakt med en trener i ditt område. Siden de har mer erfaring med hunder, kan det være mye lettere for dem å trene din.

Pet bekledning og dag-bekymre tjenestene er en milliarden dollar firmaet, så sikre du bli din pengene ‘ verd hvis du har å avreise hjem uten din hunden. Selv om hunde bur tilbyr interessante muligheter til å sosialisere, vil hunden din bli lykkeligere med kjente omgivelser. Grundig sjekke referanser for en sitter-service og holde ham i sitt eget hjem hvis det er mulig. Ellers, putte seg inne en navn Kennel og sjekk opp opp på seg ofte

Hvis du tenker på å vedta en hund, prøv å ta et par uker fri fra jobb slik at du kan tilbringe litt tid med valpen og lære det et par gode vaner. Lærer opp din dukke og hjalp den bli pleide dens ny omgivelsene ville være mange lettere hvis du er hjem.

Nå du kanne sannsynligvis se til å tar bekymre av en hunden isnt ‘ går å bli også hard. Du vil sannsynligvis bli utålmodig til tider, men bare husk hva du har lest her, og du bør være i orden. Hundene er meget stor pets idet lang idet du spandere seg frisk, så bruk denne gjenstand å hjelpe du å gjøre det.