Trykk “Enter” for å komme videre

Har Du Spørsmål Om Hunden Din? Få Svar Her

Liker du virkelig hunden din? En hund er et veldig populært kjæledyr av mange grunner. Hunder elsker å spille, elsker å gi hengivenhet, og er veldig flinke til å muntre sine eiere opp. Hunder får gode venner. Dette er grunnen til at du trenger å lære å ta vare på hunden din slik at den har best mulig liv. Følg rådene som presenteres her for å være en god venn til hunden din.

Det er viktig å valp-bevis ditt hjem. Før du tar med den nye valpen hjem, må du sørge for at den er trygg. Oppbevar ting som meds og rengjøringsprodukter på et trygt sted, og sørg for å holde noen innendørs søppelkasser bak et skap. Noen planter i huset ditt kan være giftige for hunden din, så de bør holdes der hunden din ikke kan nå dem.

Unngå å insistere på at hunden din sosialiserer pent med alle andre forbipasserende hunder. Eksperter anbefaler at hunden din kan tolerere introduksjoner gjennom snusing og eying med et annet dyr, men sier at å tvinge problemet kan skape problemer. Godta hundens ledelse når du møter og hilser på andre dyr og gir mulighet for naturlig samhandling.

Når du reiser med kjæledyret ditt, ikke spart på pakking. Naturligvis du nød å bli frisk forsynt med hans næringen, vann og alle medikamenter han kanskje være opp på, bortsett fra eksperter råde det du likeledes bringe hans grooming forsyner, vaksinasjon papirarbeid, merke koder og en ekstra leiekontrakten. Likeledes, bringe en leilighet laken for når din hunden ville være opp på Hotel møbler.

Hvis din hunden blir bortkommet, det er en meget usannsynlig det du ville se seg atter hvis ikke han har lated legitimasjonen. Tags kan komme av, så det beste alternativet er en microchip. Det er en hastig å innlegge din hunden, og den anledninger minimal ubehag. Bare register det flis ID etter det er en innlegge, og din pet ville alltid ha hans legitimasjonen med seg.

Når du gir hunden et bad, sørg for at du bare tar på sjampo som er beregnet for hjørnetenner. Bruk lunkent vann, få hele kroppen våt og deretter begynne å bruke sjampoen i ansiktet, arbeider deg nedover kroppen. Vent noen minutter og ta deretter en vaskeklut og tørk av suds fra kjæledyrets ansikt. Vask av resten av sjampoen også.

Ta deg tid til å planlegge hundetreningsøkter i ditt eget hjem og bakgård. Dette gjør at du kan kontrollere hvor mange som er der mens treningen finner sted. Jo flere som er der, jo vanskeligere trening blir. Dette vil gjøre det vanskeligere for hunden din å være oppmerksom.

Gjør hunden din enklere å kjenne en ny baby som kommer inn i hjemmet ditt. Hunder kan være veldig sjalu, og du må fortsette å vise ham mye kjærlighet en kjærlighet, selv om du har en helt ny bunt av glede i livet ditt. Snakk med hunden mens du håndterer babyen og hold ham i løkken.

Du må behandle hunden din som om det er en god venn, og det vil behandle deg det samme. Denne informasjonen vil hjelpe deg å ta godt vare på kjæledyret ditt. Artikkelen ovenfor sikkert har vist deg hvordan du har et fantastisk liv med den beste vennen i livet ditt, din nye fantastiske hund