Trykk “Enter” for å komme videre

Det Beste Rådet Om Menneskets Beste Venn

Det er naturlig at du gjerne vil ha en hund. Hunder har vært gode kjæledyr i tusenvis av år. Det er alltid en god idé å få en hund, men du må huske at du også tar på deg noe ansvar når du tar med en hund inn i huset ditt. Her er noen måter du kan håndtere disse ansvarsområdene på.

Hold medisiner ute av labben rekkevidde. Din hunden kunne har en hjertet anfall eller en anfall hvis den svelger noe piller. Du burde henvende seg til din vet rett fjerne hvis din hunden svelger noe medication.

Du bør bare prøve å lære hunden din en ny kommando under hver treningsøkt. Selv om du tror hunden din er god til å plukke opp på ting og vil ikke ha noen problemer med det, er det mye mindre forvirrende for deg og ham hvis du fokuserer på bare én ting om gangen.

Pet bekledning og dag-bekymre tjenestene er en milliarden dollar firmaet, så sikre du bli din pengene ‘ verd hvis du har å avreise hjem uten din hunden. Selv om hunde bur tilbyr interessante muligheter til å sosialisere, vil hunden din bli lykkeligere med kjente omgivelser. Grundig sjekke referanser for en sitter-service og holde ham i sitt eget hjem hvis det er mulig. Ellers, putte seg inne en navn Kennel og sjekk opp opp på seg ofte

Ta deg tid og korriger dårlig oppførsel når du først ser den. Jo lenger du ignorerer det, jo vanskeligere blir det å korrigere det senere, og konsekvensene kan være alvorlige. Ikke bare vil det være vanskelig å dempe den dårlige oppførselen, han kan utgjøre fysisk skade på deg eller noen du elsker.

For å sikre at hunden din er sunn, sørg for å tillate det å ha tilgang til rent vann til enhver tid i løpet av dagen. Akkurat som med alle levende vesener, er vann en av de viktigste komponentene. Det eneste unntaket ville være at du ønsker å holde vann fra en valp i tre timer før sengetid.

Tidligere du har din hunden utstyrt med en microchip, vær sikker og sjekk databasen av selskapet det vill lager hans beskjed. Ikke alle av seg er skapt likeverdig og du vil gjerne vite det youll ‘ bli en rask svaret hvis din hunden er bortkommet. Kikke etter en stor data bank det kopler å le og vets like ved du.

Få en hund på et innfall er sjelden en god idé. Du må sørge for at du har råd til å mate en hund og dekke medisinske utgifter før du får et kjæledyr. Forskning annerledes arter å regne ut hvilke hunden ville være best til deres slekt, din Lifestyle og nummeret av din hjem.

Å ha en hund er ikke bare moro og spill. Du må gi deg selv litt tid til å virkelig tenke på hva du gjør, og å handle deretter. Du kan bruke tipsene her for å hjelpe deg med å vite hva du trenger å gjøre. Du kan alltid ha en lykkelig hund, hvis du tar deg tid til å tenke litt på det.